tiistai 7. helmikuuta 2012

Eroon äitiysvaatteista

Nyt ne sitten lähti. Vein tänään Piilo-kirppikselle Vuosaareen kaikki äitiysvaatteet, tarpeettomat kantovälineet, kaapin täytteenä lojuneet omat vaatteet ja pienimmät 50-62-senttiset vauvanvaatteet. Aikamoinen urakka se oli. Ja minä kun ajattelin, että helpommalla pääsen, kun vien kamat kirppispöydälle kuin että alan napsutella niitä huuto.nettiin. Hintalappujen kiinnittäminen, liian huonokuntoisten karsiminen, kamojen pakkaaminen kärryihin (ei, meillä ei ole autoa) ja roudaaminen Vuosaareen oli kokonaisuudessaan hieman isompi urakka kuin mihin olin varautunut. Ja nyt sitä pöytää pitäisi käydä siistimässä... Samalla mukaan varmasti tarttuu kaikenlaista, joten en tiedä, miten tämä tavarankarsimisprojekti lopulta etenee.

Siellä ne nyt sitten ovat. Jos jotakuta kiinnostaa, niin äitiysvaatteista löytyy paljon lähes uudenveroista ja väöhän käytetympää Po.p:ia (koossa 34-36), lisäksi Boobin uusia mammalegginsejä halvalla, ja mitäs siellä olikaan... Benettonilta, Noppiesilta ja Mamaliciousilta löytyy jotakin, niin ja Mamaliciousin äitiystakki, jonka kirppiksen Hanna risti itsensäpaljastelijatakiksi :) Vein sinne pitkän jahkailun jälkeen myös aidon uudenveroisen 70-luvun Marimekon kauniinvihreän mekon (ei sille vain tule käyttöä) ja Nanson nyt niin trendikkään etnokuosisen trikoomekon samaiselta vuosikymmeneltä. Huomenna olisi tarkoitus viedä vielä lisää takkeja ja jotain muuta pientä, joka ei mahtunut tänään kuormaan.

Lisäksi löytyy uimavaippoja, -tossuja ja -pukuja noin 9-14-kiloisille. Meidän vauvauintiharrastus ei sitten ikinä lähtenyt käyntiin, joten osa on aivan uusia. Muutamat pienet villavaippahousut saivat myös parin euron laput. Kantovälineistä lähtöpassit tuli parille trikooliinalle (12-14 euroa), Close carrier -helppoliinalle, Kozy carrier -neliöliinalle (molemmat 45 euroa) ja Peanut shell -kantopussille (14 euroa).

Jos tavaraa jää yli, niin kai ne pitää jaksaa laittaa huutikseen. Sieltä ne viimeistään lähtevät eteenpäin. Kun Piilossakin on mahdollista valita hinnoittelupalvelu, tarjoaisikohan joku samanlaista palvelua kohteiden lisäämiseksi huuto.nettiin?

Ei (ihme kyllä) ole yhtään haikea olo. Tervemenoa vaan kaikelle roinalle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti