maanantai 12. maaliskuuta 2012

Musiikkitalon lavalla

Pari vuotta sitten en olisi ikinä uskonut, että jonain päivänä leikin sujuvasti laululeikkejä tuhatpäisen yleisön edessä. Lauantaina oltiin Teen kanssa Vauva-lehden masinoimassa jättiläismuskaritapahtumassa Musiikkitalolla. En ollut ihan henkisesti valmistautunut siihen, että meidän oli tosiaan tarkoitus olla lavalla, mutta ehkä parempi niin. Oli ihan hauskaa. Tuskin tässä elämässä toista kertaa pääsee isolle konserttilavalle esiintymään. Teestä en tiedä, saa nähdä, mihin asti muskariharrastus vie :)

Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu veti hauskan shown. Meillä kuunnellaan paljon ihan aikuisten musiikkia, mutta on tosi jees, että lapsille suunnattuakin kivaa musiikkia tehdään. Konsertti olisi tosin lasten kannalta toiminut paremmin jossain vähän intiimimmässä tilassa. Kaikkiaan tunnin mittainen esitys oli aika pitkä seurattavaksi ylhäältä penkkiriviltä, vaikka me puolet siitä oltiinkin lavalla tositoimissa. Se paljon puhuttu akustiikkakin jätti tällaisessa tapahtumassa toivomisen varaa. Tuhannesta vauvasta ja lapsesta lähtee melkoisen mahtava taustamöly.



Lisää kuvia Vauva-lehden sivuilla

2 kommenttia:

  1. Mua harmittaa vieläkin, että me missattiin toi sen takia, kun mä luulin jostain syystä että se olisi ollut sunnuntaina eikä lauantaina...
    Mielenkiintoisen oloinen blogi sinulla!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ammuu-orkesteri kannattaa kyllä bongata jostain jatkossa, oli sen verran hauska keikka :)

    VastaaPoista