maanantai 12. maaliskuuta 2012

P&T Explorer taas alessa

Nämä rattaat eivät näköjään jätä mua rauhaan... Saksasta tilaamalla mustat Phil&Teds Explorerit saisi nyt sisaristuimella vähän yli viidelläsadalla, tarkemmin 523,51 eurolla kuljetus mukaan lukien.


Mutta kun me pärjätään ihan hyvin ilman tuplarattaitakin. Niitä joitakin bussimatkoja lukuunottamatta, jolloin tuplat olisivat oikeasti kätevät. Kätevämmät kuin taapero rattaissa ja vauva liinassa, ja paljon kätevämmät kuin vauva vaunuissa ja taapero vapaalla. Oikeastaan kaikkialle muualle kuljetaan vaivattomasti yhdistelmävaunujen, seisomalaudan (joka ei kyllä ole kovin kätevä), rattaiden ja kantoliinan eri kombinaatioilla. Lauantaina huomasin, että Tee kaksvee jaksaa myös kävellä, kun vaihtoehtoja ei ole. Reissu Musiikkitalolle sujui kokonaan ilman rattaita: menomatka Tula-repussa ja paluumatka olosuhteiden pakosta kävellen, koska selkä sanoi sopimuksensa irti yli 15-kiloisen kantamisesta vauva-Tulassa. Tänään kävinkin sitten parantelemassa selkää osteopaatilla.

Ne tuplat. Olisihan se joskus kätevää, jos molemmat lapset saisi samoihin kärryihin. Mutta viidellä sadalla eurolla saisi jo aika monta aika ihanaa kantoliinaa. Ja aika paljon kaikkea muutakin. Joten ehkä nyt ei napsahda.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti