torstai 1. maaliskuuta 2012

Karibian kalat

Kalat uivat kotiin! Eli Didymoksen Caribe Fische kutoskoossa 4,6-metrisenä. Liinan väri on täydellisen kaunis kirkas turkoosi. Materiaali on puoliksi pellavaa, ja liina on aikamoisen paksu. Suoraan paketista se oli kuulemma ollut aikamoista peltiä, mutta nyt taipui jo ihan hyvin sidontaan:


Huh huh, että on eri tuntuinen liina kuin aikaisemmat ohukaiseni! Oli aika tahkeaa sitoa kietaisuristiä, mutta kun olin kiristellyt ja kiristellyt, niin lopputulos oli aivan mahtavan tuntuinen. Vauva ei tuntunut painavan yhtikäs mitään. Liina ei myötäile vauvaa yhtä kivasti kuin ohuemmat kantoliinat kuten meidän Girasol tai Ellaroo ja on vähän jäykän oloinen, mutta kantaminen tällä oli tosi kevyttä. Varmaan isomman lapsen kanssa kalat pääsevät kunnolla loistamaan.

Kuvassa näkyy taustalla kuivausrummun oveen sinitarralla kiinnittämäni esikoisen vessatarrataulu, jolla kokeillaan nyt saada Tee kiinnostumaan kuivaksioppimisesta... Ja Vee alkaa kaljuuntua! Kolme kuukautta ja tukka on lähtenyt takaraivolta kokonaan. Muistaakseni näihin aikoihin alkoi viimeksi myös oma tukkani lähteä tukkoina, mikä oli pelottavaa, mutta tasoittui onneksi pian.

Salama vääristää liinan väriä ehkä vähän liikaa sinisen suuntaan. Tässä kuva Didyn omilta sivuilta:

Kuva: didymos.de
Vaikka liina on jämäkkä, niin ehkä pellava (ja kalat!) tekee siitä hyvän kesäliinan... Tulispa jo kesä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti