lauantai 4. helmikuuta 2012

Kirppishinnoitteluvaikeuksia

Tänään olen lätkinyt hintalappuja kaappien siivouksen tuloksena syntyneisiin vaate- ja tavaraläjiin, joita lähden huomenna iltapäivällä viemään Piilokirppikselle. Piilossa alkaa tiistaina naisten viikko, eli myynnissä on äitiys- ja lastenvaatteiden lisäksi myös tavallista naisten vaatetta. Ja sitähän meiltä löytyy, ihan liikaa. Syksyllä hankin ison äitiysvaatevaraston edustaviksi työvaatteiksi, ne saavat kaikki mennä. Mummon kaapeista hamstratut retromekot ja Marimekot pois. Takkeja on pakko laittaa eteenpäin, koska ne eivät kaikki mahdu naulakkoon. Rankalla kädellä karsittua vaatetta on ainakin pari ikeakassillista. Plus iso muovikassillinen kaikista pienimpiä vauvanvaatteita.

Lastenvaatteiden suhteen minulla on aika hyvä hintatuntuma siitä, mikä minkäkinlaisesta ja -merkkisestä vaatteesta on hyvä hinta. Omien vaatteideni suhteen olen vähän enemmän pulassa, koska en juurikaan ole liikkunut metsällä tavallisilla kirppareilla. Haluan päästä turhasta vaatteesta eroon ja suurin osa perusvaatteista saa kylkeensä 0,50-3 euron lätkän. Mutta oikeasti laadukkaita ja uudenveroisiakin vaatteita ja mammavaatteita en haluaisi myydä täysin alihintaan. En vain yhtään osaa kuvitella, miten hyvin vaikka ne XS-kokoiset esimerkiksi menevät kaupaksi. Kuvittelisin, että M-koolla on enemmän ottajia. Ja livekirppari on eri asia kuin huuto.net, jossa kaikesta usein pulitetaan enemmän.

Tyhjensin myös rankalla kädellä kantovälinevarastoa. Pari trikooliinaa, Close carrier, Yamo-kantoreppu, kantopussi ja Kozy-neliöliina sekä kantotakki ja kantosuoja saavat ainakin lähteä. Huh! Näistäkin pähkäilen vielä, mikä olisi sopivan muttei aivan liian halpa hintapyyntö.

Voihan ne jäljelle jäävät kamat pistää huutikseen. Varmasti ainakin Po.pin mammavaatteista ja muistakin merkkivaatteista saisi siellä paremman hinnan, mutta en yhtään jaksaisi alkaa kuvaamaan ja kirjoittelemaan kuvauksia, postittamaan ja mitä kaikkea hässäkkää siihen nyt liittyykään. Toivottavasti pöytä siis puhdistuu ensi viikon aikana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti