torstai 21. kesäkuuta 2012

Nukutuskuvia

Jos kantamiset ovat jääneet päivän mittaan jostain syystä vähiin, olen monesti nukuttanut Veen illalla liinaan. Oikeastaan kaikista ihaninta on sellainen läheisyystankkausliinailu, jossa ei ole mitään pakkoa eikä tarpeellista. Vee nukahtaa hyvin omaan riippumattoonsakin, mutta välillä on vaan ihanaa nauttia pienestä tuhisijasta lähellä sydäntä.



Sisällä on usein iltaisinkin kuuma, ja sisäliinaksi onkin valikoitunut mahdollisimman ohut mutta silti tukeva puolipellavainen Heartiness Anaconda. Heartiness on venäläinen liinamerkki, jonka konekudotut liinat ovat halpoja, muutaman kympin hintaisia ja käsikudotut puolestaan tosi haluttuja ja suhteellisen halpoja nekin, alle 200 euron luokkaa. Kuviollisten liinojen kutominen käsin on kaiketi aikaavievää ja haastavaa puuhaa. Sidontana kuvassa näkyy levitetty kietaisuristi. Kuvakulma on vähän alaviistosta, joten näyttää kuin Vee pää nojaisi kaulakuoppaani. Oikeasti pää on kyllä selvästi leukani alapuolella rintaani vasten. Voisi olla muuten vähän turhan tukalaa...

1 kommentti:

  1. Lukaisin koko blogisi, kiitos! Moneen tekstiin teki mieli kommentoida, mutta ajattelin, ettet ehkä löytäisi kommentteja kaukaa. Löydät minut "erään liinafoorumin" blogiaiheisesta ketjusta.

    VastaaPoista