tiistai 15. toukokuuta 2012

Vauvajoogaa

Kerran viikossa suuntaamme Veen kanssa vauvajoogaan. Se onkin viikon ainoa harrastus. Nyt tuntuu ihmeelliseltä, että vielä syksyllä oli aikaa käydä monta kertaa viikossa aivan yksin milloin missäkin, joogaamassa, uimassa, salilla... Nyt olen tyytyväinen, että pääsen edes Veen kanssa välillä jonnekin liikkumaan. Toisaalta tällä kertaa hahmotan paremmin kuin pari vuotta sitten, miten lyhyt aika vauvavuosi oikeasti on. Tää on tällaista nyt.


Vee viihtyy nykyään joogassa tosi hyvin. Aika kuluu muiden touhuja seuraillen ja yksi leluhelistin jaksaa kiinnostaa koko tunnin ajan. Veelle on ehkä tulossa hampaita, sen verran innokkaasti pieni jäytää puista leluaan. Teelle puhkesivat ensimmäiset hampaat näihin aikoihin, ensin toinen ja heti seuraavana päivänä viereinen alahammas. Tavarat pysyvät jo aika kauan Veen kädessä ja menevät saman tien suuhun. Kohta Vee onkin jo puolivuotias ja on aika siirtyä treenaamaan sormiruokailua.

Kuvassa näkyvä liina on Girasolin Wrapper's Paradise, aivan ihana keväinen raitaliina. Kantoliinan kanssa liikkuessa pitää opetella karsimaan tavarat minimiin, ja vauvan täkin voi onneksi jättää pois matkasta, sillä tukeva puuvillaliina on vauvalle hyvä joogamatto. Pellava on muuten ihana materiaali, mutta se rypistyy niin, että liina on käytön jäljiltä ihan rutussa.

2 kommenttia:

  1. Onpa sulla tosi kiva blogi! Oikein jumitin lukemaan noita mukavia sepustuksia eri liinoista ja kaikesta muustakin :) Wrapper's paradise on hurmaava!!

    VastaaPoista