lauantai 12. toukokuuta 2012

Pieni potilas

Vee on saanut rokotuksen jälkimainingeissa yskän ja nuhan. Rokote ja siitä seurannut kuumereaktio varmaan heikensivät puolustusta niin, että flunssapöpö pääsi iskemään. Pientä ripuliakin on. Tee oli onneksi viime yönä yökylässä mummon luona, joten saatiin torkkua Veen kanssa aamupäivällä rauhassa. Puolenpäivän maissa käytiin muskarin kevätjuhlassa Teen kanssa. Sitten Veganissimon brunssilla syömässä (oli ihan hyvää ja Teen annos maksoi kaksi euroa, aikuisten 14 euron hinta pulestaan oli valikoimaan nähden vähän kallis). Ruoan närppimisen jälkeen Tee meni vielä vähäksi aikaa mummon luo ja me Veen kanssa kotiin nukkumaan.

Pieni nuhanenä viihtyy pystyasennossa. Liinana tänään liukuvärjätty Oscha, jonka pistin männä viikolla oranssiin värikylpyyn. Kolme Livosin Mango-kasviväripakettia riitti antamaan 4,6-metriselle täyspellavaliinalle mukavasti sävyä. Alunperin liina oli pohjaväriltään luonnonvärinen valkaisematon pellavanharmaa. Tykkään tästä uudesta hiekanvärisestä oranssinruskeaan taittavasta sävystä tosi paljon.


Sidontana kietaisuristi. Seuraavassa kuvassa liinan värisävy on aavistuksen liian kellertävä. Takana näkyy pino kantoliinoja...


Tässä kuvassa liina taas näyttää turhan hailakalta. No, jotain näiden kahden kuvan väliltä se on :)


Tämä on ehkä tähänastisista liinoistani kaikista vaativin kesytettävä. Liina ei ole kovin paksu, mutta se oli suoraan narulta kuin peltiä. Tänään se alkoi sentään jo taipua sidontaan. Kesällä täyspellavainen liina on varmaan tosi mukavan tuntuinen, kunhan saan ensin pehmiteltyä sen kunnolla käyttökuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti