tiistai 6. maaliskuuta 2012

Doomoo-hirvitys

Imetystyyny on ihan must. Sohvalla voi istua rentona, kun vauva makaa tyynyn päällä eikä tarvitse jännittää käsiä eikä hartioita. Doomoo-imetystyynyt olivat pitkään ykkösjuttu. Ihastuin Teen ensiviikkoina hankkimaani Doomoo Softyyn niin paljon, että hankin myöhemmin myös isomman Buddyn. Ja tyyny olikin alkuun tosi ihana: täyte muotoutuu täydellisesti ja tyyny on samalla sekä mukautuva että tukeva.
Kuva: sasima.fi
Mutta mutta. Käytössä tyynyn täyte painuu kasaan. Muutaman kuukauden jälkeen tyyny on paljon löysempi ja lötkömpi. Siitä ei saa enää samanlaista tukea kuin ennen. No, tilasin Kidsteriltä täyttöpakkauksen, ja ajattelin, että tyynyn täyttäminen ratkaisee pulman. Siitä se varsinainen ongelma kuitenkin vasta syntyi.

Täyte on nimittäin pikkuruista valkoista raetta, jota on aivan mahdotonta hallita ja joka tarttuu ihan joka paikkaan. Pienemmän tyynyn sain vielä täytettyä melko kätevästi, mutta toisen kanssa tapahtui pieni onnettomuus ja raetta levisi ympäri lattiaa melkein pari desiä. Imuria kehiin. Pienen pienet rakeet katosivat imurin syövereihin. Pölypussia vaihtaessa paljastui kuitenkin suurin ongelma: Rakeet olivat joko vuotaneet pölypussin ohi tai jollain tavalla läpäisseet pussin. Koko imuri on täynnä mikroskooppista valkoista pölyä. Ja on vieläkin, sillä raetta ei niin vain poisteta imurin syövereistä. Sitä ei saa pyyhittyä rätillä, eikä sitä luonnollisesti voi sieltä imuroida. Ei pienintäkään hajua, mitä imurin pelastamiseksi voisi tehdä.

Kyrsii aika rankasti koko tyyny.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti